Willkommen
auf westreporter.de - Ihr Newsportal im Internet

Wensput Daniëls Tuincentrum te Vlodrop brengt € 875,- op voor Make-A-Wish Nederland en Kinderkrebshilfe OphovenTijdens de kerstperiode heeft er bij Daniëls Tuincentrum een prachtige wensput gestaan. Afgelopen woensdag vond de chequeoverhandiging plaats. Met de opbrengst van deze wensput draagt het tuincentrum bij Wat kunt u doen?
Wij proberen zoveel mogenlijk geld op te halen voor de Make-A-Wish stichting. U kunt van ons een cd kopen, hiervan gaat het volle bedrag naar Make-A-Wish.
@ bestel 1 of meer CD's
€ 5,- over op de rekening NL 04 RABO 0150 1189 29 t.n.v. Weerts
Vermeld: “Cd - uw naam - uw adres of telefoonnummer”
@ Word ‘Vriend van project Fearless’
Maak minimaal € 10,- over op de rekening NL 04 RABO 0150 1189 29 t.n.v. Weerts
Vermeld “Vriend - uw naam - uw adres of telefoonnummer”
En ontvang gratis een cd
@ Sponsor Project Fearless
€ 25,- Naamsvermelding / € 50,- Logvermelding / € 75,- Logvermelding = 5 CD’s
Neem hiervoor contact op met Tom Weerts via fearless2016cd@gmail.com
aan het vervullen van de allerliefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte tussen de 3 en 18 jaar.

Make-A-Wish Nederland
Al een aantal jaren steunt Daniëls Tuincentrum het goede doel Kinderkrebshilfe Ophoven in Wassenberg en aan een ander goed doel uit Nederland. “Toen het team concludeerde dat ze ook iets voor kinderen in Nederland wilden betekenen, werd er unaniem voor Make-A-Wish Nederland gekozen.” zo vertellen mede-eigenaren Han en Anne Daniëls. Ze zijn langzaam het bedrijf aan het overnemen van hun ouders Wiel en Marleen Daniëls.

Wensput
Gedurende de kerstshow was er in het tuincentrum een prachtige wensput te vinden! Het winkelend publiek kon hierin geld doneren. De opbrengst van deze wensvijver was 1750 waarvan 875 voor Make-A-Wish Nederland. “Doordat we de wensput nu iedere week geleegd hebben, hoefden we gelukkig geen geroeste muntjes bij de bank te storten. Een aantal jaren geleden was dat een heel gedoe.” zo vertelt Anne Daniëls. “Het wekelijks legen van de wensput kost veel werk.” vult Marleen Daniëls aan. “Maar voor het goede doel doen we het graag!”Anneloes de Jong nam namens Make-A-Wish Nederland de cheque in ontvangst van de familie Daniëls.


Keine Kommentare:

Beliebte Posts

westreporter.de - . Powered by Blogger.